Om Nova Omsorg

En värdigare omsorg för människor med behov av stöd i hemmet.

När vi i september 2012 grundade Nova Omsorg AB var våra värderingar de allra viktigaste fundamentet. Vi ville skapa något nytt. Något som över tid håller. Något som man på kvällarna stolt kan somna till. Något som gör dig stolt.

Nova Omsorg vet att man i all kontakt med människor får ett bättre resultat om man själv mår bra.  Allt handlar alltså om att ge våra medarbetare en arbetssituation som inte kräver stålsättning och gråt i halsen på grund av orimlig stress och känsla av otillräcklighet.

Hur blir då våra kunder omhändertagna?

Nova Omsorg lever och verkar utifrån hur vi själva vill bli bemötta och omhändertagna i ett Sverige där välfärd alltid debatteras men sällan konkretiseras ner på detaljnivå.  För oss är välfärd lika med socialt och fysiskt välmående och ett tryggt skyddsnät när du har behov av omsorg, oavsett vilket slag.

Vi som står bakom Nova Omsorg AB har lång erfarenhet av företagsutveckling, inom såväl kommunal och privat verksamhet. Vårt mål är att driva ett företag med inriktning på att nå det kvalitetsmässigt bästa utfallet som överhuvudtaget är möjligt. Innebär det då att vår verksamhet har fler anställda, får bättre förutsättningar och skapar större engagemang över att arbete i yrket. Ja då har vi lyckats med vårt huvudmål – en värdigare omsorg för människor med behov av stöd i hemmet.


Välkommen till oss – vi gör skillnad!

Verksamhetschef 
Nina Kjellgren
08-642 22 00
Mejla Nina

Skicka förfrågan