Tilläggstjänster

[one_third]

[button href=”mailto:helena@novaomsorg.se” align=”left”]Förfrågan[/button]

Vi hjälper dig med tilläggstjänster (hushållsnära tjänster) som t.ex. hemstädning, strykning, snöskottning, barnpassning, flyttstädning och trädgårdsskötsel m.m.
Även hemtjänstinsatser i form av omvårdnad och service erbjuds; kanske du inte fått insatser beviljade av din biståndshandläggare eller upplever att den tid du fått beviljad inte räcker till.
Vi erbjuder också hårklippning/hårläggning samt taktil massage(beröringsterapi) till våra kunder inom hemtjänsten till en kostnad av 450 kr/timme, dvs 225 kr/timme efter RUT avdrag.

Köper du tilläggstjänster av Nova Omsorg får du 50 % skattereduktion på arbetskostnaden! Det förutsatt att du är berättigad till skattereduktion enligt Skatteverkets regler för RUT/HUS avdrag. Från och med den 1 juli 2009 gäller Direktavdraget för hushållsnära tjänster vilket innebär att du bara betalar 50 % av arbetskostnaden vid köptillfället. Nova Omsorg administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket. Smidigt och enkelt för dig som kund. Inför ett nytt uppdrag gör vi alltid ett första hembesök för att gå igenom och dokumentera vad du behöver hjälp med.

Vi har lång erfarenhet, är väl försäkrade och har utbildad personal. Vi har ett väldokumenterat ledningssystem som säkerställer en god kvalitet på våra tjänster.

Aktuella skatteregler för HUS/RUT tjänster finner du på www.skatteverket.se
Vi har en debitering för våra ruttjänster på 200-250 kr efter RUT avdrag.  Ni betalar kontant eller mot faktura med 15 dagars betalningsvillkor.

Går de önskade hushållsnära tjänsterna att utföras i samband med redan befintligt hemtjänstbesök, blir priset ännu mer förmånligt.