Verksamhetsansvarig

Nova Omsorgs Verksamhetsansvarig har ordet

Nova Omsorg är ett företag som erbjuder hemtjänst och ledsagarservice inom SoL och LSS. Vi vill med vår personliga inställning till omsorg visa varför det är viktigt att välja rätt utförare för sig själv, sina anhöriga eller nära och kära. Vår grundsyn handlar om att vara branschens bästa arbetsgivare för att skapa ett gott tillstånd för att ge bäst Omsorg. Det leder alltid till nöjda kunder, något vi sedan starten 2014 kan vidimera genom fantastiska referenser.

Nova Omsorg når alla dygnet runt, året om, inga undantag.

Vi ser helt enkelt till att vara där för de som behöver det, när de behöver det och så länge det behövs för att skapa trygghet. Nova Omsorg når alla dygnet runt, året om, inga undantag. Till oss kan man ringa när som helst. Det är för oss en självklarhet då en stor del av omsorg handlar om trygghet.

Hos oss står dörren alltid öppen.

Nova Omsorg håller vad vi lovar, det kan jag som verksamhetschef garantera. Hos oss står dörren alltid öppen och nybryggt kaffe finns om du är nyfiken på oss och har lust att titta in på något av våra kontor någon dag. Du mer än välkommen att ringa mig om det skulle finnas frågor eller önskemål om ett möte.

Vi finns här. För Dig som behöver omsorg i hemmet.

Varmt välkommen.

Nina Kjellgren
Verksamhetschef

 

Referenskontakter

Vi har flera kunder som valt att berätta om hur det är att vara kund hos oss, både inom den av kommunen beviljade Hemtjänsten och för Hushållsnära tjänster. Vill du som blivande kund till Nova Omsorg prata med någon av dessa kunder ber vi er att kontakta oss per mejl.